Jag önskar att få ett SMS

Du kan välja alternativet att få ett SMS tillsammans med e-postmeddelandet när du fyller i uppgifterna om huvudpassageraren i steg 2 i bokningsprocessen. Du kan välja alternativet att få din bokningsinformation skickad via SMS till din mobiltelefon + servicebekräftelse(r) skickad(e) 24 timmar före varje transfer eller alternativet att få din bokningsinformation skickad via SMS till din mobiltelefon för snabb och enkel hänvisning. Vart och ett av dessa alternativ har olika kostnader.

Om du vill lägga till alternativet att få ett SMS efter att du har slutfört din bokning, ombeds du att kontakta vårt kundserviceteam via Live chatten, eftersom vi först måste ta emot betalningen.