Jag vill boka ett fordon för 4 personer när vi anländer och för 6 personer när vi avreser, hur går jag tillväga?

Om du bokar delad transferservice och vill boka olika antal personer för olika vägar måste du göra två separata envägsbokningar för att täcka hela din färdväg.

Om du bokar privat transferservice, bokar du bara för det maximala antalet personer som reser någon av vägarna eller gör en separat bokning för varje resa. Om du vill ändra antalet passagerare för varje sträcka kan du gå in på Min bokning och göra ändringen gratis upp till 48 timmar innan transfern.

Ändringar kan inte accepteras via Min bokning senare än 48 timmar innan resan. Vänligen kontakta kundservice via Live chatten om du behöver göra en brådskande ändring av din transfer. Klicka bara på hjälpknappen nere på vår hemsida för att chatta nu.