Hur länge kommer resan att ta?

Från första steget av vår onlinebokningsprocess: när du har valt din resa, antal passagerare, resedatum och klickat på "sök" visas resetiden på vänster sida.

Resetiden för privata fordon som anges på webbplatsen är uppskattningar baserade på information från våra lokala chaufförer. Resetiden kan variera beroende på vägförhållanden, trafik etc.

I resor med delad transfer ingår flera stopp för upphämtningar och avlämningar, så de brukar normalt vara längre än de tider som anges på vår hemsida.

Observera: för din säkerhet kan våra chaufförer ibland stanna för ett kort stopp under långa resor.