Varför kan jag inte ange en adress i fältet för upphämtning/avlämning?

I början av bokningsprocessen kommer du att bli ombedd att välja ''semesterorten/staden'' som du vill lämnas av på/hämtas upp från.
Fullständiga adressuppgifter kommer att krävas senare i bokningsprocessen.
Om du inte är säker på i vilket område ditt boende ligger rekommenderar vi att du dubbelkollar det på Google Maps eller kontaktar hyresvärden.