Kan jag ta med min rullstol?

Vi har nyligen lagt till möjligheten att boka "rullstolsanpassade fordon" för vissa rutter. Det betyder att rullstolsburna passagerare har möjlighet att komma in i fordonet via en ramp. För de flesta rutterna finns möjligheten att lägga till en hopfällbar rullstol, men passageraren som använder rullstolen måste kunna ta sig in i fordonet själv eller med hjälp av någon i resesällskapet.
Elektriska rullstolar och skotrar kan inte transporteras i något av våra fordon.

Andra relaterade artiklar: Ordnar ni också transfers för rullstorburna och personer med funktionsnedsättningar?