Kan jag ta med en barnvagn på min transfer?

Våra fordon har kapacitet för 1 medelstor resväska och en handväska per passagerarplats. Om du planerar att ta med barnvagn måste du ta hänsyn till det när du väljer fordon.
Vilket fordon du måste välja varierar beroende på barnvagnens storlek, men du måste räkna med att barnvagnen tar upp minst samma plats som en medelstor resväska.

Andra relaterade artiklar: Vilka bagagerättigheter har jag? /Vilket fordon ska jag boka?