Vilken typ av fordon ska jag boka för en skidtransfer?

När du väljer fordonstyp ska du ta i beaktande den totala mängden bagage du reser med, inklusive skidorna och skidväskorna.
Alla våra fordon har plats för 1 mellanstor resväska + 1 liten väska (såsom laptop, kameraväska eller liten axelväska), och vanligtvis också ett par skidor per passagerarplats. Om du reser med extra bagage såsom skidväskor, rekommenderar vi dock att du bokar ett större fordon som får plats för allt ditt bagage.

Antal par tillåtna skidor per fordon visas i en rullmeny på våra sidor över extrautrustning, direkt efter att du valt ditt fordon under bokningsprocessen.

Vår kundtjänst är tillgänglig dygnet runt och du kan kontakta oss via Livechatten om du har några specifika frågor om våra tjänster.