En realitzar la reserva no puc establir l'hora de recollida. Què he de fer?

Per a trasllats privats: l’hora de recollida per a trasllats des de l’aeroport és l’hora d’arribada del vol. Per a trasllats cap a l’aeroport, l'hora límit de recollida està predeterminada pel nostre sistema. Pots seleccionar l'hora proporcionada pel sistema o, si ho prefereixes, seleccionar-ne una de més d'hora.

L'hora màxima de recollida s’aplica solament als trasllats cap a aeroports, ports de creuers o estacions de tren i en el seu càlcul hi intervenen diversos factors que afecten la ruta, com la seva durada, la mida del vehicle, la mida de l'aeroport i les condicions del trànsit, entre d'altres. L'hora límit de recollida s'ha estudiat i calculat acuradament basant-nos en la nostra experiència d'haver proporcionat milers de trasllats en totes les nostres rutes. Així assegurem que els nostres clients arribin a l'aeroport a temps, anticipant-nos a qualsevol inconvenient que pogués sorgir durant el trasllat, sense risc que perdin el seu vol.

Altres articles relacionats: Vull reservar la meva tornada a una hora més tard que l'hora límit de recollida que la pàgina web em proposa, què he de fer?

Per a trasllats compartits “shuttle”: si estàs reservant un trasllat cap a l'aeroport, l'hora de recollida se't confirmarà com a màxim 24 hores abans de l'hora de sortida del vol. Et comunicarem l'hora de recollida per correu electrònic i, si has seleccionat aquesta opció, per SMS. També podràs, un cop confirmada, consultar la teva hora de recollida a la nostra pàgina web a la pestanya “La Meva Reserva”.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 59 de 140