No puc seleccionar la meva adreça, què puc fer?

En el primer pas del nostre procés de reserva només has de seleccionar el destí on es troba el teu allotjament. Aquest serà el nom de la ciutat, poble o àrea dins la qual el teu allotjament està ubicat. Més endavant en el procés podràs indicar l'adreça exacta del teu destí.

Per a serveis de shuttle, hauràs de seleccionar l'hotel on vas en el tercer pas del nostre procés de reserva. Recorda que només realitzem servei de shuttle en els hotels llistats al nostre web. Si no trobes el teu hotel al nostre llistat, si us plau reserva un trasllat privat, on podràs indicar l'adreça exacta on vols que et deixem i et vinguem a buscar.