No puc seleccionar la meva adreça. Què he de fer?

Per tal de seleccionar l'adreça des d'on vols ser recollit o deixat primerament has de seleccionar la destinació a la nostra pàgina web principal.

Per a trasllats privats: et demanarem les dades concretes del teu allotjament (carrer, número, codi postal) en els passos següents del procés de reserva.

Per a trasllats compartits “shuttle”: durant el procés de reserva et demanarem que seleccionis el teu allotjament del menú desplegable que mostra tots els allotjaments als quals oferim el servei de trasllat compartit.
Només realitzem trasllats als allotjaments disponibles en aquesta llista. En cas de no trobar el teu allotjament a la llista, sempre pots optar per reservar un trasllat privat de porta a porta, per tal que el conductor et porti directament al teu allotjament.

Altres articles relacionats: No trobo la destinació en la que estic interessat/da. Em podeu proporcionar un pressupost, preu i/o trasllat igualment? i Puc reservar un trasllat que no sigui des de o cap a un aeroport, port de creuers o estació de trens?

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 802 de 1477