Quant d’equipatge puc dur?

Pots portar 1 bossa o maleta mitjana per cada seient per a passatgers del vehicle que hagis seleccionat i una peça d'equipatge de mà, tal com bosses de mà o similars (càmeres, ordinadors portàtils, etc.). Les peces d'equipatge de mà conegudes com “carry-ons” o “trollies” es consideren peces d'equipatge i no bosses de mà.

Per tant, l'equipatge que pots portar dependrà del vehicle que reservis. Per exemple: un vehicle amb capacitat per a 4 passatgers pot transportar 4 maletes mitjanes i 4 peces petites d'equipatge de mà. Així doncs, una “minivan” amb capacitat de fins a 8 passatgers pot portar el doble d'equipatge que un vehicle de fins a 4 passatgers.Artboard_maletas.jpg

Si dubtes que el seu equipatge càpiga en el vehicle que has seleccionat et recomanem que canviïs a un vehicle de més capacitat per tal d'assegurar-te de gaudir d'un viatge confortable i sense estrès.

Aquest article ha estat útil?
Usuaris a qui els ha semblat útil: 389 de 478