Quant d’equipatge puc dur?

Pots portar 1 bossa o maleta mitjana per cada seient per a passatgers del vehicle que hagis seleccionat i una peça d'equipatge de mà, com una bossa de mà o similar (càmera, ordinador portàtil, etc.). Les peces d'equipatge de mà conegudes com “carry-ons” o “trollies” es consideren peces d'equipatge i no bosses de mà.

Per tant, l'equipatge que pots portar dependrà del vehicle que reservis. Per exemple: un vehicle amb capacitat per a 4 passatgers pot transportar 4 maletes mitjanes i 4 peces petites d'equipatge de mà. Així doncs, una “minivan” amb capacitat de fins a 8 passatgers pot portar el doble d'equipatge que un vehicle de fins a 4 passatgers.Artboard_maletas.jpg

Si desitges portar equipatge addicional, pots seleccionar aquesta opció al procés de reserva.

Si dubtes que el teu equipatge càpiga en el vehicle que has seleccionat, et recomanem que canviïs a un vehicle de més capacitat per tal d'assegurar-te de gaudir d'un viatge confortable i sense estrès.

Altres articles relacionats: Quin vehicle hauria de reservar?

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 903 de 1197