Com puc cancel•lar la meva reserva?

Per a fer qualsevol cancel·lació, pots cancel·lar els serveis de trasllat reservats per separat o cancel·lar la reserva completa mitjançant la secció “La Meva Reserva” del nostre web. Si rebem la teva petició de cancel·lació com a mínim 48 hores abans del servei de trasllat que vols cancel·lar, et reembossarem l’import total pagat per aquest trasllat.

No es farà cap reembossament per cancel·lacions rebudes amb menys de 48 hores abans de l’hora programada per al servei de trasllat que vols cancel·lar. En aquests casos t’enviarem un correu electrònic amb una nota de cancel·lació que pots fer servir per reclamar el cost del trasllat al teu operador turístic, a la teva aerolínia o al teu proveïdor d’assegurança de viatge.