Si volgués cancel•lar la meva reserva, quina és la vostra política de cancel•lació?

Pots cancel·lar la reserva completa o només un trasllat de la mateixa accedint a la pestanya “La Meva Reserva” de la nostra pàgina web. Les cancel·lacions són reembossables només si són rebudes fins a 48 hores abans del trasllat. No es farà cap reembossament per cancel·lacions rebudes menys de 48 hores abans de l’hora programada per al servei de trasllat a cancel·lar. En aquests casos, enviem un correu electrònic amb una nota de cancel·lació que es pot fer servir per reclamar el cost del trasllat a l'operador turístic, aerolínia o proveïdor d’assegurança de viatge.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 1306 de 2192