Quan hauria de reservar?

Recomanem reservar com més aviat millor. D'aquesta manera quedaràs protegit de qualsevol pujada de preu que pugui haver-hi durant l'any, especialment abans de períodes de vacances. El límit per a fer una reserva pot variar depenent de l'aeroport seleccionat així com del destí o de l'època de l'any. En alguns casos podrem organitzar trasllats fins i tot després d'aquesta hora límit, però malauradament no en podem garantir la disponibilitat per avançat.

Si intentes fer una reserva després d'aquesta hora límit, és possible que et demanem un codi de validació. Si aquest és el cas, el pots sol·licitar clicant el botó "Ajuda" al peu de la pàgina que et donarà accés al nostre Xat en viu amb el nostre Centre d'Atenció al Client. Quan ho facis, comprovarem disponibilitat i, en cas de tenir-ne, et facilitarem el codi de validació en qüestió.