No trobo el destí que estic cercant. Em podeu oferir un pressupost/preu/trasllat de tota manera?

Amb destí ens referim a la ciutat/zona on es troba el teu allotjament. Si us plau, assegura’t d’identificar correctament la ubicació exacta abans que la seleccionis a la pàgina principal del nostre web. Més endavant, al pas 3 del procés de reserva, se’t demanaran més detalls sobre l’adreça del teu allotjament.

Si no trobes la ubicació del teu allotjament a la llista desplegable de la pàgina principal, vol dir que actualment no oferim trasllats a aqueixa ubicació. Però constantment s’afegeixen noves rutes al nostre web, així doncs ten-nos en compte en els teus futurs plans de viatge!