Com sé que la informació de la meva targeta de crèdit està segura?

Totes les nostres pàgines que requereixen introduir dades personals estan encriptades amb codis SSL de 256 bits, verificats per Thawte. Els pagaments es fan al final del procés de reserva, on et redirigirem a la pàgina segura del nostre banc, "La Caixa". Mai veiem la informació de la teva targeta de crèdit ni la emmagatzemem enlloc.