Com puc saber si la meva informació i la de la meva targeta estan segures?

Totes les nostres pàgines que requereixen informació personal estan protegides utilitzant el protocol d'encriptament SSL de 256 bits, verificat per Thawate. Els pagaments es realitzen al final del procés de reserva, on se't redirigirà a la plataforma de pagament segur del nostre banc “La Caixa”. Nosaltres no tenim accés a la informació de la teva targeta de crèdit ni tampoc la guardem.

Aquest article ha estat útil?
Usuaris a qui els ha semblat útil: 12 de 13