No he rebut cap correu electrònic amb la confirmació de pagament o amb el comprovant de reserva. Què he de fer?

Ocasionalment pot ser que el teu servidor o software de correu electrònic confongui els nostres correus amb correu brossa i que no els rebis. Si no has rebut la confirmació o el comprovant de reserva, si us plau, inicia la sessió a la pàgina “La Meva Reserva” per veure, compartir o imprimir el teu comprovant de reserva o contacta amb Atenció al Client a través del Xat en viu i un agent estarà disponible per ajudar-te a qualsevol hora, els 365 dies de l’any.

En cas de consultes urgents, també pots trucar a Atenció al Client a través dels números de telèfon que apareixen a la nostra Pàgina de Contacte.