Com puc cobrar comissions per les meves reserves com a Agència de Viatges?

Pots registrar-te clicant aquí o enviant un correu electrònic a partners@suntransfers.com amb la informació de la teva empresa per sol·licitar un compte d'Agent de Suntransfers.com.

T'enviarem un correu electrònic amb la informació del teu compte i t'explicarem com fer servir la nostra plataforma per a Agències de Viatges. També t'explicarem com reclamar les teves comissions per les reserves fetes amb nosaltres.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 30 de 51