Puc seleccionar la moneda?

Sí. Al cantó superior dret de la pàgina web, hi haurà una opció per a seleccionar la moneda en la qual desitges veure el preu de la teva reserva. No obstant, actualment tots els nostres pagaments es processen en euros.

El tipus de canvi que apliquem és sempre el tipus de canvi actual en el moment de fer el pagament i no incloem recàrrecs addicionals que pugui aplicar el teu banc o l’empresa de la teva targeta de crèdit.