Com trobo el vehicle o el conductor del meu trasllat?

Després de recollir el teu equipatge, dirigeix-te a través de les portes a la terminal d’arribades o al punt de trobada especificat al teu comprovant de reserva, on el teu conductor o un representant t’estarà esperant amb un cartell o tablet mostrant el nom del passatger principal o el logotip de Suntransfers.com.

En el cas de serveis llançadora, si us plau, llegeix atentament les instruccions que hi hagi al teu comprovant de reserva.

Ten en compte que se’t pot demanar que mostris la targeta d’embarcament de la teva aerolínia i donis al conductor la còpia del comprovant.