Per què no puc introduir una adreça al camp de recollida/destí?

Al primer pas del procés de reserva se’t demana que seleccionis la ubicació del teu allotjament (ciutat o zona) i no l’adreça exacta. Més endavant, al pas 3 del procés de reserva en línia, se’t demanarà més informació.

Si no tens clar quina zona has de seleccionar, si us plau, contacta amb el proveïdor del teu allotjament o comprova la ubicació (ciutat o zona) a Google Maps.