Puc portar una cadira de rodes?

Recentment hem afegit a algunes rutes l’opció de reservar un “vehicle adaptat per a cadira de rodes”. Açò significa que el passatger que utilitzi la cadira de rodes podrà accedir al vehicle a través d’una rampa. No és possible transportar cadires de rodes elèctriques ni escúters a cap dels nostres vehicles.

Per a la majoria de les nostres rutes, oferim l’opció d’afegir una cadira de rodes plegable a la reserva. Açò vol dir que pots portar una cadira de rodes plegable i que el passatger que utilitzi la cadira de rodes pot accedir al vehicle per si sol o amb ajuda d’altres membres del grup. No cobrem pel transport de cadires de rodes que siguin manuals i plegables. Aquesta opció es selecciona a la secció Extres, just després de seleccionar el vehicle.