Què és la Protecció Gold?

La Protecció Gold és una pòlissa d’assegurança que s’aplica si el teu vol, tren o vaixell d’anada és cancel·lat i ens truques per informar-nos abans de l’hora de sortida originalment programada.Llavors reorganitzarem el servei de trasllat afectat sense costos (subjecte a disponibilitat) o et reembossarem la totalitat del preu del trasllat afectat.

Tranquil·litat absoluta per només 3 euros!

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 69 de 78