Com puc utilitzar el meu descompte?

Si has rebut un descompte de la nostra part per a futurs trasllats, realitza, si us plau, la nova reserva en línia fins arribar a la pàgina de pagament. En lloc de completar el pagament, selecciona l'opció de pagament amb "targeta de crèdit" i prem "Continuar".

A continuació hauràs de contactar amb nosaltres pel Xat perquè el nostre equip d'Atenció al Client t'indiqui com prosseguir.

No proporcionem codis de descompte a través de Suntransfers.com ni de cap altre lloc web.

Aquest article ha estat útil? Usuaris a qui els ha semblat útil: 16 de 39