Tuki

En kykene valitsemaan osoitettani. Miten toimin?

Valitse lentoasema /satama / rautatieasema ensimmäiseen kenttään ja kirjoita toiseen kenttään sijainnin tai alueen nimi, jolle matkustat.

Yksityiskuljetukset: Pyydämme täsmällisiä osoitetietoja (kadun nimi, numero, postinumero) varausprosessin myöhemmässä vaiheessa.

Shuttle-kuljetukset: Sinua pyydetään valitsemaan varausprosessin myöhemmässä vaiheessa hotellisi pudotusvalikosta. Valikossa näytetään kaikki hotellit, joihin tarjoamme kuljetuksia. Tarjoamme shuttle-kuljetuksia vain tässä listassa esitettyihin hotelleihin/huoneistoihin.

Mikäli hotellisi/huoneistosi ei ole tässä listassa, tarjoamme yksityistä ovelta ovelle -kuljetuspalvelua, jonka avulla voit kulkea suoraan mihin tahansa määrittelemääsi paikkaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita: En löydä haluamaani matkakohdetta. Voitteko silti tehdä minulle tarjouksen kuljetuksesta? ja Voinko varata kuljetuksen, mikäli en kulje lentoaseman, risteilysataman tai rautatieaseman kautta?