En kykene valitsemaan osoitettani. Miten toimin?

Määritelläksesi nouto- tai jättöpaikkasi osoitteen, sinun tulee ensin valita määränpääsi etusivultamme.

Yksityiskuljetukset: Majoituksesi yksityiskohdat (kadun nimi, numero, postinumero) pyydetään varauksen myöhemmässä vaiheessa.
Shuttle-kuljetukset: Kun teet varaustasi, sinua pyydetään valitsemaan hotelli vieritysvalikosta, josta näet kaikki palveussamme saatavilla olevat hotellit.
Tarjoamme shuttle-kuljetuspalvelun vain listan hotelleihin/huoneistoihin. Jos et löydä hotelliasi listasta, voit aina varata yksityisen ovelta ovelle -kuljetuksen. Tällöin kuljettaja vie sinut suoraan majapaikkaasi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita: En löydä haluamaani matkakohdetta. Voitteko silti tehdä minulle tarjouksen kuljetuksesta? ja Voinko varata kuljetuksen, mikäli en kulje lentoaseman, risteilysataman tai rautatieaseman kautta?