Miten voin käyttää hyvityslaskuni?

Jos Suntransfers.com on myöntänyt sinulle hyvityslaskun ja haluaisit käyttää sitä uutta varausta tehdessäsi:
  1. Tee varauksesi Suntransfers.comissa tavalliseen tapaan.
  2. Napsauta Maksa nyt -painiketta varauksenteon päätteeksi.
  3. Nyt sinulta pyydetään maksukorttisi numeroa. ÄLÄ JATKA TÄSTÄ. Pidä avoinna tämä sivu, jonka otsikko on ”Comercia Global Payments”.
  4. Ota nyt yhteyttä meihin Live Chatin kautta (napsauta Tuki-painiketta verkkosivustomme minkä tahansa sivun alalaidassa) ja ole valmiina ilmoittamaan seuraavat tiedot:
      a) Alkuperäinen varausnumerosi, jolle hyvityslasku myönnettiin.
      b) Uusi varausnumerosi, jonka näet Comercia Global Payments -sivulla kohdan ”Tuotekuvaus” vieressä.

Asiakaspalvelijamme soittaa vielä sinulle ja vahvistaa, että hyvityslaskua käytetään uudessa varauksessasi.