Kuinka kauan matkani tulee kestämään?

Kun olet valinnut matkan, matkustajien lukumäärän, matkapäivät ja -ajat ja klikattuasi hakupainiketta, matka-aika näytetään sivun vasemmalla reunalla.

Yksityiskuljetusten matka-ajat ovat paikallisten kuljettajiemme arvioihin perustuvia arvioita. Varsinainen matkan kesto voi vaihdella riippuen tieolosuhteista, ruuhkasta, jne.

Jaettujen shuttle-kuljetusten matkoihin sisältyy useampia asiakkaiden noutoja ja jättöjä, joten matka-aika on tavallisesti sivuillamme näytettyä aikaa pidempi.

Huomaathan, että turvallisuutesi takaamiseksi kuljettajamme saattavat pitää jaloittelutaukoja pidemmillä matkoilla.