Miten voin käyttää alennukseni?

Jos olet saanut meiltä alennuksen tulevaa kuljetusta varten, tee uusi varauksesi verkossa normaalisti maksusivulle asti. Älä suorita maksua loppuun, vaan valitse “Luottokortti” maksuvaihtoehdoksi ja klikkaa “Jatka”.

Tämän jälkeen sinun on otettava meihin yhteyttä Live Chatin kautta, jotta asiakaspalvelumme voi auttaa sinua.

Emme tarjoa alennuskoodeja Suntransfers.comin tai minkään muun verkkosivuston kautta.