He reservat la Protecció Gold. Puc canviar o cancel·lar la meva reserva en qualsevol moment sense cost extra?

La Protecció Gold s’aplica si el teu transport d’arribada és cancel·lat i ens truques (no per correu electrònic) abans de l’hora programada de sortida. En aquest cas, reprogramarem el trasllat afectat sense cost addicional (subjecte a disponibilitat) o efectuarem un reembossament total.

Pots demanar canvis en la teva reserva per correu electrònic, xat, telèfon o a través de la pàgina “La Meva Reserva” fins 48 hores abans de l’hora del trasllat. Aquests canvis estan subjectes a disponibilitat i no poden ser confirmats fins que el teu nou document hagi sigut enviat. Les cancel·lacions fetes amb més de 48 hores d’antelació no tenen cap cost addicional.