Com puc modificar la meva reserva?

Pots modificar la teva reserva mitjançant el panell “La Meva Reserva” del nostre web fins 48 hores abans del trasllat i sempre que el canvi no impliqui un recàrrec extra. A “La Meva Reserva” podràs modificar:

• Adreça electrònica
  • Número de telèfon
  • Nom del passatger principal
  • Aerolínia, número de vol i aeroport d’origen
  • Nom i adreça de l’allotjament

Des d’aquesta pàgina també pots afegir extres gratuïts; veure, descarregar i imprimir el teu comprovant i cancel·lar la teva reserva.

Si el trasllat està programat d’aquí a menys de 48 hores i pot haver-hi un recàrrec extra, has de contactar amb el nostre equip d’Atenció al Client a través del Xat en viu. Els canvis sol·licitats menys de 48 hores abans del trasllat poden no ser factibles, ja que estan subjectes a disponibilitat.