Jeg kan ikke vælge afhentningstidspunkt, når jeg booker. Hvad skal jeg gøre?

Ved privat transport: Ved transport fra lufthavnen svarer afhentningstidspunktet til flyets ankomsttid. Ved transport til lufthavne, krydstogthavne eller banegårde bestemmes det senest mulige afhentningstidspunkt på forhånd af vores system. Du kan vælge det tidspunkt, som vores system foreslår, eller et tidligere tidspunkt.

Politikken vedrørende det senest mulige afhentningstidspunkt gælder kun for transport til lufthavne, krydstogthavne eller banegårde, og det beregnes ud fra mange faktorer, som påvirker ruten, blandt andet rejsetid, køretøjets størrelse, størrelsen på lufthavnen/krydstogthavnen/banegården og trafikforhold. Det senest mulige afhentningssted undersøges nøje og udregnes på baggrund af vores erfaring med transport af tusindvis af kunder på de tilgængelige ruter. Det sikrer, at kunderne ankommer til lufthavnen/krydstogthavnen/banegården i tide, så de ikke risikerer at misse deres fly/krydstogtskib/tog, hvis der skulle opstå problemer.

Andre relaterede artikler: Jeg ønsker at booke min returrejse senere end det senest mulige afhentningstidspunkt, som webstedet tillader. Hvad skal jeg gøre?

Ved rutefart: Hvis du booker transport til lufthavnen, bliver afhentningstidspunktet bekræftet mindst 24 timer før din flyafgang. Vi giver besked om dit afhentningstidspunkt via e-mail og SMS, hvis du har valgt denne mulighed.
Du kan også se det bekræftede afhentningstidspunkt via ''Min booking''-panelet på vores websted.