Jeg kan ikke vælge min adresse. Hvad skal jeg gøre?

For at angive den adresse, hvor du vil hentes eller sættes af, skal du først vælge en destination på forsiden på vores websted.

Ved privat transport: Du bliver bedt om den præcise adresse (gadenavn, husnummer, postnummer) på din indkvartering på et senere tidspunkt i bookingproceduren.
Ved rutefart: Når du foretager din booking, skal du vælge dit hotel i rullemenuen, som viser alle de hoteller, vi kan køre dig til.
Vi tilbyder kun rutefart til de hoteller/lejligheder, som vises på den liste. Hvis du ikke kan finde dit hotel i rullemenuen, kan du altid booke en privat dør til dør-transport, så chaufføren kan køre dig direkte til din indkvartering.

Andre relaterede artikler: Jeg kan ikke finde den destination, jeg leder efter. Kan I give et tilbud/en pris/tilbyde transport alligevel? Og Kan jeg booke transport, hvis jeg ikke skal til/fra en lufthavn, krydstogthavn eller banegård?