Jeg kan ikke vælge min adresse. Hvad skal jeg gøre?

Vælg lufthavn / havn / banegård i det første felt, og indtast navnet på destinationen eller området i det andet felt.

Ved privat transport: Du bliver bedt om de præcise adresseoplysninger (gadenavn, husnummer, postnummer) senere i bookingprocessen.

Ved rutekørsel: Senere i bookingprocessen bliver du bedt om at vælge dit hotel i en rullemenu, som viser alle de hoteller, vi kan køre dig til. Vi tilbyder kun rutekørsel til de hoteller / lejligheder, som fremgår af listen.

Hvis du ikke kan finde dit hotel, kan du altid booke privat dør til dør-transport, så chaufføren kan køre dig direkte til din indkvartering.

Andre relaterede artikler: Jeg kan ikke finde den destination, jeg leder efter. Kan I give et tilbud/en pris/tilbyde transport alligevel? Og Kan jeg booke transport, hvis jeg ikke skal til/fra en lufthavn, krydstogthavn eller banegård?