Jeg kan ikke vælge min adresse. Hvad skal jeg gøre?

I det første trin i bookingprocessen skal du vælge destinationen. Dette er navnet på den by eller det område, hvor din bolig ligger. På et senere tidspunkt i bookingprocessen vil du være i stand til at angive den fulde adresse.

Ved transport med rutekøretøjer skal du vælge det hotel, du skal bo på, i trin tre i bookingprocessen. Vi tilbyder kun transport med rutekøretøjer til de hoteller og lejligheder, som er opført på hjemmesiden. Hvis du ikke kan finde dit hotel på listen, kan vi tilbyde en privat dør-til- dør-transport, så chaufføren kan køre dig direkte til din indkvartering.