Hvad sker der, hvis mit fly/tog/skib er forsinket?

Forsinkede fly: Hvis dit ankomstfly er forsinket eller omdirigeres til en anden lufthavn, gør vi vores bedste for at ombooke din transport i henhold til de nye ankomsttider uden ekstra omkostninger. Hvis vi ikke kan ombooke din transport pga. manglende køretøjer, refunderes hele beløbet for den berørte transport.
Forsinkede tog: Hvis du har booket transport fra en banegård, venter chaufføren 10 minutter efter det afhentningstidspunkt, der et oplyst i bookingbeviset. Togforsinkelser overvåges ikke.
Forsinkede skibe: Hvis dit skib er forsinket, bedes du kontakte os mindst to timer før det planlagte afhentningstidspunkt, der er oplyst i bookingbeviset. Vi forsøger at ombooke din transport eller refunderer den ubenyttede service fuldt ud. Chaufføren venter 20 minutter efter det planlagte afhentningstidspunkt.