Hvor mødes jeg med chaufføren?

Ved transport fra lufthavnen skal du gå til ankomsthallen eller til det mødested, der er oplyst i bookingbeviset, hvor chaufføren eller en repræsentant venter med et skilt eller en tablet med den hovedrejsendes navn eller Suntransfers.coms logo.

Ved transport fra en havn eller banegård henter vi dig altid ved det nærmeste tilgængelige mødested. Vi oplyser det præcise mødested i dit bookingbevis.

Ved transport fra din indkvartering venter chaufføren i receptionen eller uden for bygningen.