Skal jeg booke en autostol?

Brugen af barnefastholdelsesanordninger kan være obligatorisk på nogle langdistanceruter. Reglerne varierer efter køretøjstype og -størrelse samt land.
Hvis du ikke tilføjer en autostol, selvom det er påkrævet, kontakter vi dig efterfølgende via telefon eller e-mail.
Hvis du ønsker at medbringe din egen autostol eller selepude, bedes du oplyse os om dette på forhånd. Dette er for at sikre, at autostolen/selepuden passer i det valgte køretøj.
Suntransfers.com kræver altid, at chaufføren overholder de lokale bestemmelser i henhold til køretøjets registrering.

Andre relaterede artikler: Are child seats available to book and from what age?