Hvordan får jeg en kvittering?

Når du har gennemført betalingen af bookingen, modtager du en kvittering sammen med dit bookingbevis på den e-mailadresse, du oplyste under bookingproceduren.
Hvis du skal bruge en virksomheds- eller proformafaktura, bedes du sende os en anmodning med dine fakturaoplysninger til info@suntransfers.com, så sender vores regnskabsafdeling den til dig.

Vi kan kun udstede mere end én faktura for den samme booking, hvis du foretager flere betalinger. Hvis du for eksempel foretager to separate betalinger på 50 euro hver for en booking på 100 euro, kan vi udstede to fakturaer på 50 euro hver.