Hvad sker der hvis mit fly/tog/skib er forsinket, eller mit fly bliver omdirigeret?

Forsinkede fly: Hvis dit ankomstfly er forsinket eller omdirigeres til en anden lufthavn, gør vi vores bedste for at ombooke din transport i henhold til de nye ankomsttider uden ekstra omkostninger. I tilfælde af at dit fly er forsinket med mere end 6 timer, skal du være opmærksom på, at vi muligvis ikke kan udføre tjenesten, og at der ikke skal betales refusion under sådanne omstændigheder. I sådanne tilfælde anbefaler vi, at du kontakter dit flyselskab direkte for eventuelle krav eller assistance.
Forsinkede tog: Hvis du har booket transport fra en banegård, venter chaufføren 20 minutter efter det afhentningstidspunkt, der et oplyst i bookingbeviset. Vi holder ikke øje med togforsinkelser.
Forsinkede skibe: Hvis dit skib er forsinket, bedes du kontakte os mindst to timer før det planlagte afhentningstidspunkt, der er oplyst i bookingbeviset. Vi forsøger at ombooke din transport eller refunderer den ubenyttede service fuldt ud. Chaufføren venter 20 minutter efter det planlagte afhentningstidspunkt.
Omdirigerede fly: Hvis dit fly omdirigeres til en anden lufthavn, skal du straks kontakte os på et af nødtelefonnumrene på dit bookingbevis og give os dine nye ankomstoplysninger. Hvis du ankommer til lufthavnen med bus eller tog, venter chaufføren højst 20 minutter efter det ankomsttidspunkt, du oplyste til vores kundeservice. Hvis forsinkelsen er over 6 timer, kan vi muligvis ikke udføre tjenesten, og der vil ikke være refusion i så fald. I sådanne tilfælde anbefaler vi, at du kontakter dit flyselskab direkte for eventuelle krav eller assistance.

Andre relaterede artikler: Hvad sker der, hvis mit fly/tog/skib bliver aflyst?