Hvilket køretøj skal jeg booke?

Vi anbefaler at vælge et køretøj, der opfylder dine passager- og bagagebehov.

Din tilladte bagage er 1 taske eller mellemstor kuffert pr. passagerkapacitet i det valgte køretøj.

Den kombinerede størrelse for en kuffert må maks. være 158 cm (længde + bredde + højde). Små kufferter betragtes ikke som et stykke håndbagage, men som en kuffert. Så hvis du rejser med en kuffert plus en lille kuffert, vil det blive betragtet som to kufferter.

Hvis din kuffert er væsentligt større end 158 cm, tæller den desuden som 2 mellemstore kufferter.