Hvordan ændrer jeg min booking?

Du kan foretage de fleste ændringer via “Min booking”-panelet på vores websted, så længe det er mindst 24 timer før transporten, og ændringerne ikke resulterer i ekstra gebyrer. Under “Min booking” kan du ændre:

- e-mailadresse
- telefonnummer
- navn på den hovedrejsende
- luftfartsselskab, flynummer og afrejselufthavn
- navn og adresse på indkvarteringen

På denne side kan du også vælge gratis tilføjelser samt se, downloade og udskrive dit bookingbevis samt afbestille din booking.

Hvis de ændringer, du ønsker at foretage, resulterer i ekstra omkostninger, eller din transport er inden for 24 timer, bedes du kontakte vores kundeservice via Live Chat. Ændringerne afhænger af tilgængelighed.

Andre relaterede artikler: Jeg ønsker at afbestille min booking. Hvad er jeres afbestillingspolitik?