Hvordan ændrer jeg min booking?

Du kan foretage de fleste ændringer via “Min booking”-panelet på vores websted, så længe det er mindst 24 timer før transporten, og ændringerne ikke resulterer i ekstra gebyrer. Under “Min booking” kan du ændre:

- e-mailadresse
- telefonnummer
- navn på den hovedrejsende
- luftfartsselskab, flynummer og afrejselufthavn
- navn og adresse på indkvarteringen

På denne side kan du også vælge gratis tilføjelser samt se, downloade og udskrive dit bookingbevis samt afbestille din booking.

For andre ændringer bedes du ringe til vores prioritetsnumre, der er anført på din reservationsvoucher eller sende os en e-mail til info@suntransfers.com.

Andre relaterede artikler: Jeg ønsker at afbestille min booking. Hvad er jeres afbestillingspolitik?