Må jeg medbringe en kørestol?

Vi har for nylig tilføjet muligheden for at booke "kørestolstilpassede køretøjer" til nogle ruter. Det betyder, at passageren, der bruger kørestolen, kan køre ind i køretøjet med en rampe. Elektriske kørestole og scootere kan ikke transporteres på nogen af vores køretøjer.

For de fleste af vores ruter er muligheden for at tilføje en sammenklappelig kørestol til bookingen tilgængelig. Det betyder, at du kan medbringe en sammenklappelig kørestol, og at passageren, der bruger kørestolen, kan køre ind i køretøjet alene eller med hjælp fra sine medrejsende. Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for transport af manuelt sammenklappelige kørestole. Muligheden for at vælge denne tilføjelse er tilgængelig i afsnittet Tilføjelser, lige efter at du har valgt køretøjet.