Må jeg medbringe min kørestol?

Vi har for nylig tilføjet mulighed for at booke et "kørestolstilpasset køretøj'' på nogle ruter. Det betyder, at passagerer i kørestol kan anvende en rampe. På de fleste ruter kan du medbringe din egen sammenfoldelige kørestol, men du skal selv kunne komme ind i køretøjet eller med hjælp fra dine medrejsende.
Elektriske kørestole og scootere kan ikke medtages i vores køretøjer.

Andre relaterede artikler: Tilbyder I transport til kørestolsbrugere og personer med funktionsnedsættelse?