Hvordan tilføjer jeg en Guldpakke til min booking?

Guldpakken er en forsikring, der gælder, hvis dit udgående fly bliver aflyst, og du ringer os til enhver tid op til den oprindeligt planlagte flyafgangstid. Vi vil derefter enten omlægge den berørte transportservice uden omkostninger (afhængig af tilgængeligheden) eller give dig en fuld refusion.

Du kan tilføje Guldpakken til din booking i trin 4 i bookingprocessen for et ekstra gebyr på 3 euro.

Hvis du ønsker at tilføje Guldpakken, efter at du har gennemført din booking, skal du logge ind på Min Booking og tilføje den i afsnittet "Ændringer".

Guldpakken kan kun tilføjes til din booking senest 48 timer før dit transporttidspunkt.