Hvordan foretager jeg en booking?

Alle vores bookinger foretages online og betales på forhånd.

For at foretage en booking eller få et tilbud skal du blot bruge vores søgeformular for at finde den bedste pris:

Når du har klikket på “Søg”-knappen, kan du vælge dit foretrukne køretøj.

Under bookingproceduren beder vi dig om oplysninger om din indkvartering og flyrejse og spørger dig, om du ønsker tilføjelser såsom autostole eller ekstra stop.

Andre relaterede artikler: Kan jeg booke transport til lufthavnen?Kan jeg booke en envejstur?Jeg kan ikke vælge min adresse. Hvad skal jeg gøre?