Hvordan kan jeg bruge min rabat?

Hvis du har modtaget en rabat fra os til fremtidig transport, skal du udfylde den nye booking, indtil du kommer til betalingssiden. Du skal ikke gennemføre betalingen, men i stedet skal du vælge betalingsmuligheden ”Kreditkort” og klikke ”Fortsæt”.

Herefter skal du kontakte os via Live Chat, så vores kundeservice kan hjælpe dig.

Vi tilbyder ikke kampagnekoder til Suntransfers.com eller via andre websteder.