Miten teen varauksen?

Kaikki varauksemme tehdään ja maksetaan ennakkoon verkossa.

Tehdäksesi uuden varauksen tai saadaksesi tarjouksen, sinun tulee vain käyttää hakulomakettamme löytääksesi parhaan hinnan:

Kun olet klikannut "Haku"-painiketta, voit valita haluamasi ajoneuvon kuljetukselle.

Varausprosessin aikana sinult kysytään, tarvitsetko lastenistuimen tai ylimääräisten pysähdysten kaltaisia lisäpalveluita.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita: Voinko varata kuljetuksen lentoasemalle?Voinko varata kuljetuksen yhteen suuntaan?En kykene valitsemaan osoitettani. Miten toimin?