Wat gebeurt er als ik tijdens mijn online reservering verkeerde gegevens over mijn vervoer invoer?

Om uw reservering te wijzigen, zoals het adres van de accommodatie, het vluchtnummer of de vluchttijden, wordt u vriendelijk verzocht om in te loggen op de pagina Mijn Reservering.

Voor wijzigingen minder dan 48 uur voor vertrek, kunt u contact opnemen met onze klantenservice door te klikken op de knop Help onderaan elke pagina van onze website. Lastminute wijzigingen zijn niet altijd mogelijk. Uw chauffeur is niet bevoegd om wijzigingen te accepteren.