Waar ontmoet ik mijn chauffeur?

Bij vervoer vanaf de luchthaven moet u zich doorgaans naar de aankomsthal of naar de ontmoetingsplek op uw reserveringsvoucher begeven.Uw chauffeur wacht u daar op met een bordje of tablet met de naam van de hoofdpassagier of het logo van Suntransfers.com erop.

Bij vervoer van een haven of treinstation halen we u altijd op bij het dichtstbijzijnde beschikbare ontmoetingsplek. We zullen uw exacte ontmoetingsplek samen met de ophaalinstructies op uw reserveringsvoucher vermelden.

Bij vervoer vanaf uw accommodatie wacht de chauffeur op u bij de receptie of buiten het gebouw.