Ik kan mijn adres niet selecteren. Wat moet ik doen?

Bij Stap 1 van het reserveringsproces moet u de bestemming selecteren. Dit is de naam van de stad, het dorp of gebied waar uw accommodatie zich bevindt. In een later stadium in het reserveringsproces kunt u het volledige adres opgeven.

Als u kiest voor vervoer per pendeldienst, dan selecteert u bij Stap 3 van het reserveringsproces het hotel waar u verblijft. Wij bieden alleen pendeldiensten naar de hotels en appartementen die op onze website staan vermeld. Als u uw hotel niet op de lijst kunt vinden, kunnen wij u privévervoer met deur-tot-deurservice bieden, waarbij de chauffeur u voor de deur van uw accommodatie afzet.