Ik kan de bestemming die ik zoek niet vinden. Kunt u mij toch een offerte toesturen?

Met een bestemming bedoelen we de stad/plaats/regio waar uw accommodatie zich bevindt. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de juiste locatie voordat u deze op de hoofdpagina van onze website selecteert. Adresgegevens van uw accommodatie dient u tijdens stap drie van het reserveringsproces op te geven.

Als u de locatie van uw accommodatie op de hoofdpagina niet kunt vinden, betekent dit dat we momenteel geen vervoer naar deze locatie aanbieden. Er worden voortdurend nieuwe bestemmingen op onze website toegevoegd. Houd ons bij uw toekomstige reisplannen daarom altijd in uw achterhoofd!