Hoe kan ik tijdens een reservering mijn creditnota gebruiken?

Als u al eerder een creditnota van Suntransfers.com heeft ontvangen en deze tijdens een nieuwe reservering wilt gebruiken, doorloopt u de volgende stappen:

1. Reserveer op Suntransfers.com.
  2. Klik aan het einde van het reserveringsproces op Nu betalen.
  3. U wordt nu gevraagd om uw kaartnummer in te voeren. DOE DIT NIET. Laat deze pagina, genaamd Comercia Global Payments, openstaan.
  4. Neem contact met ons op via de livechat (klik op de knop Help onderaan elke pagina op onze website) en houd de volgende gegevens bij de hand:
     a) Uw oorspronkelijke reserveringsreferentie, waarmee de creditnota is afgegeven
     b) De nieuwe reserveringsreferentie, die u ziet op de pagina Comercia Global Payments, naast Beschrijving van het product.

Na het toepassen van uw creditnota neemt een klantenservicemedewerker telefonisch contact met u op om uw reservering te bevestigen.