Hoe kan ik mijn tegoedbon inleveren?

Als u eerder een tegoedbon van Suntransfers.com heeft ontvangen en deze wilt inleveren, onderneemt u de volgende stappen:

Reserveer op Suntransfers.com zoals u dat normaal ook zou doen. Klik op 'Nu betalen' aan het einde van het reserveringsproces.

U wordt nu gevraagd om het nummer van uw betaalkaart. GA NIET VERDER. Sluit de pagina niet af.

Neem nu contact met ons op via livechat en geeft de volgende informatie aan ons door:
a) Het reserveringsnummer van de reservering waarvoor uw tegoedbon werd uitgegeven.
b) Uw nieuwe reserveringsbummer die u op de betaalpagina ziet staan.

Een medewerker van onze klantenservice zal u vervolgens bellen om uw nieuwe resevering en het gebruik van de tegoedbon te bevestigen.