Ik wil graag een sms ontvangen

Tijdens de tweede stap van het reserveringsproces kunt u kunt de optie selecteren om een sms te ontvangen. U kunt de optie selecteren om uw reserveringsgegevens per sms naar uw mobiele telefoon te laten versturen. Het is ook mogelijk om elke 24 uur voor uw vervoer een bevestiging naar uw mobiele telefoon te laten sms’en. Ten slotte kunt u de reserveringsgegevens per sms ontvangen zodat u deze makkelijk kunt raadplegen. Al deze opties brengen verschillende toeslagen met zich mee.

Als u de optie wilt toevoegen om een sms te ontvangen nadat u uw reservering is afgerond, dient u contact op te nemen met onze klantenservice via livechat omdat we eerst de betaling moeten ontvangen.